Menu

Lirik Lagu Nemen dan NDX AKA, Alunan Nadanya Bikin Bergoyang Beauty

17 Mei 2024 11:15 WIB
Lirik Lagu Nemen dan NDX AKA, Alunan Nadanya Bikin Bergoyang Beauty

Wanita sedang mendengarkan musik. (Unsplash/Malte Wingen)

HerStory, Jakarta —

Beauty, untuk kamu yang suka dengan lagu yang alunannya bikin bergoyang, bisa kepoin lagu Nemen dari NDX AKA karena bergenre dangdut hip-hop yang enak untuk dijogetin.

Daripada penasaran yuk simak liriknya biar bisa nyanyi bareng NDX AKA

Lirik Lagu Nemen NDX AKA

Dudu jarak sing gawe awak dewe pisah

Nanging kowe mburi meneng-meneng gawe kisah

Ono krupuk dipangan panda

Remuk, Ndaaaaaaaa

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan

Kowe konangan gendakan

Ngomongo jalukmu piye

Tak turutane, tak usahakne

Aku ra masalah... yen kon berjuang dewe

Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngapa, walesanmu neng aku

Kowe luwih milih dek'e

Kowe ninggal aku ninggal tatu

Kurang apa, nek ku mertahanke kowe

Kowe malah ngeboti liyane

Aku kaget ndelok statusmu tangan gandengan

Jelas udu ro aku sik ngancani kowe tahunan

Janjimu janji taek jare arep tekan tuek

Nyatane cangkemmu elek ati ajur mbok suwek

Tiwas wis ngguwang wektu aku ngancani dapurmu

Wong kere kaya aku tok tendang seka uripmu

Kowe ngeboti banda dinggo nuruti gengsimu

Kowe milih kana sik isa nuruti senengmu

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan

Kowe konangan gendakan

Ngomongo jalukmu piye

Tak turutane, tak usahakne

Aku ramasalah... yen kon berjuang dewe

Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku

Kowe luwih milih dek'e

Kowe ninggal aku ninggal tatu

Kurang apa, nek ku mertahanke kowe

Kowe malah ngeboti liyane

Percuma tak gondeli wong sing ora nduwe ati

Aku ra mbok hargai utekmu mbok deleh ngendi

Keblongan leh ku berjuang dihancurke harapan

Kabeh sebatas angan dibuang kaya rosokan

Sirahku saya judeg nduwe pasangan picek

Neng pikiran wis bunek critane kudu wis mandek

Mlakuo karo dee tatuku tak urus dewe

Saiki koe sepele ditengga mawon karmane

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan

Kowe konangan gendakan

Baca Juga: Lirik Lagu Hati Hati di Jalan Milik Tulus yang Masih Banyak Pendengarnya hingga Saat Ini

Baca Juga: Jadi Salah Satu Lagu Terpopuler, Intip Yuk Lirik Lagu Queen Bohemian Rhapsody

Ketinggalan informasi bikin kamu insecure, Beauty. Yuk, ikuti artikel terbaru HerStory dengan klik tombol bintang di Google News.

Share Artikel:

Oleh: Ida Umy Rasyidah

Artikel Pilihan